twitter facebook


srdg

Wie ben ik?

*Docent Gevaarsbeheersing en Weerbaarheid

Ingeschreven bij de "Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing" (SRDG)

*Aikidotrainer

1e dan Aikikai

*Reiki Master

Volgens het "Usui Shiki Ryoho" systeem en aangesloten bij Reiki Ryoho

*Salsa/Merengue dansleraar

*Zumba instructeur

ZIN (Zumba Instructors Network) member

 

Mijn naam is Marcelino Smith

Marcelino SmithNa mijn middelbare school besloot ik mijn jongensdroom te volgen en ging ik naar de politieschool, verbonden aan het Korps Politie Suriname.

De daarop volgende 11 jaar heb ik met plezier en enthousiasme gewerkt als politieagent en heb ik verscheidene functies binnen het korps bekleed, waaronder als persoonlijke lijfwacht van de toenmalige President van Suriname.

In 1998 zwaaide ik officieel af als agent van politie 1e klasse (hoofdagent), nadat ik mij voor verdere persoonlijke ontwikkeling een aantal maanden eerder reeds in Nederland had gevestigd. In Nederland heb ik verschillende beroepen gehad, waaronder docent-rijopleider en pensioenadviseur. Vanwege mijn politie achtergrond en mijn ervaring in verschillende krijgskunsten (Kyo Kushin Kai karate en Aikido) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om in onze huidige samenleving weerbaar te zijn en hoe om te gaan met allerhande vormen van agressie. Het profiel van Docent Gevaarsbeheersing en Weerbaarheid sprak mij dan ook zeer aan en daartoe heb ik de opleiding gevolgd bij het CIOS aan de Technische Universiteit in Eindhoven.

Met het bovenstaande in combinatie met mijn Reikimasterschap en het verzorgen van salsa/zumbalessen kan ik mensen weerbaarder maken en naar een hoger niveau brengen wat betreft ontspanning, plezier en vaardigheden op zowel fysiek als mentaal vlak.

 

 

WEERBAARHEIDSTRAINING

Ben jij wel eens gepest?
Durf jij je mening te geven in een groep?
Durf jij op te komen voor een ander?
Kun jij je emoties uiten?
Begrijpen andere mensen jou?

Start: 23 januari 2013

bg