Demt-flex: Jouw Expert in de Bouw, Techniek & Maakindustrie

Zoek je werk in de bouw, techniek of maakindustrie? Of ben je op zoek naar ervaren professionals voor jouw bedrijf in deze branches? Zoek niet verder en neem contact op met demt-flex: wij zijn er om te helpen.

Voor werkzoekenden

Of je nu een zelfstandig professional bent of een nieuwe baan zoekt, bekijk de actuele vacatures en opdrachten van demt-flex. Filter op trefwoorden, locatie, regio of vakgebied om de nieuwste jobkansen en opdrachten te ontdekken. Leer meer in de vacaturebeschrijvingen. Als iets je aanspreekt, aarzel dan niet en solliciteer direct. Heb je vragen? Onze toegewijde contactpersoon staat voor je klaar. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze vacatures voor functies zoals CV-monteurs of zelfstandige installatiemonteurs.

Voor werkgevers

Heb je direct gemotiveerde vakmensen nodig? Nadert de deadline van je project en zoek je iemand om de laatste fase efficiƫnt te coƶrdineren? Wat voor professionals je ook nodig hebt als werkgever, projectleider of uitvoerder, demt-flex vindt ze voor je binnen 48 uur, met enthousiasme en toewijding. Onze specialisatie ligt in de bouw, techniek en maakindustrie.

Als uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in detachering in de bouwsector, inclusief zzp-bemiddeling, detachering en werving & selectie. Heb je behoefte aan bouwpersoneel zoals timmermannen? Neem contact op met demt-flex. Naast de bouwsector hebben we expertise in het vinden van toptalenten in de techniek, zowel voor tijdelijke functies als voor zzp’ers. Heb je technisch personeel nodig, zoals een loodgieter, elektromonteur of een lasser? Dien je aanvraag in of neem direct contact met ons op. Het team van demt-flex staat voor je klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven