Container voor ieder soort afval

MDK Containers biedt een praktische oplossing voor het afvoeren van verschillende soorten afval via het huren van afvalcontainers. Of het nu gaat om een renovatieproject, tuinonderhoud of het opruimen van uw huis, bij ons vindt u de juiste container die aansluit op uw specifieke behoeften. Het proces is eenvoudig en doeltreffend: maak uw keuze uit de verschillende afvalcategorie├źn en selecteer de passende containermaat op onze website. We hebben een gevarieerd aanbod aan containers en zorgen ervoor dat volle containers worden opgehaald.

  • Voor bouw- en sloopafval bieden wij containers aan waarin grofvuil, puin, gips, hout, metalen, papier/karton, plastics en huisraad zijn toegestaan. Niet-toegestane items zijn onder andere golfplaten, dakleer, organisch afval en matrassen.
  • Schoon puincontainers zijn geschikt voor betonpuin, wand- en vloertegels, stenen of dakpannen, maar niet voor asfalt, schoorsteenpuin, hout, plastic, papier en bedrijfsafval.
  • Houtcontainers zijn bedoeld voor geperst hout, hardhout, geverfd hout en deuren of kozijnen zonder glas en aluminium.
  • Tuinhoutcontainers accepteren geperst hout, hardhout, geverfd hout, deuren en kozijnen, maar geen boomstammen, ge├»mpregneerde houtsoorten, aangerot hout of bedrijfsafvalstoffen.
  • Voor tuin- en plantsoenafvalcontainers zijn blad, boomstammen, stobben, planten en snoeihout toegestaan, maar geen groente- en fruitafval, puin, bewerkt hout en meer.
  • Schoongrondcontainers zijn geschikt voor zand, aarde, grond, klei en kort gemaaide graszoden, maar niet voor vervuilde grond, bedrijfsafval en gevaarlijk afval.
  • Dakafvalcontainers (gemengd) accepteren grofvuil, puin, gips, hout, metalen en huisraad, maar geen golfplaten, dakleer, bitumen, dakring met aanklevend materiaal en grond/veegvuil.
  • Huisraad/grofvuilcontainers zijn geschikt voor huisraad, grofvuil, beton, hout, plastic en kunststoffen, maar niet voor golfplaten, organisch afval, poetslappen, witgoed/bruingoed en matrassen.

Let op dat sommige items absoluut niet in de containers mogen, zoals koel- en vrieskasten vanwege de aanwezigheid van chemische vloeistoffen, accu’s vanwege irriterende stoffen, en rubberen autobanden zijn evenmin toegestaan. MDK Containers maakt het makkelijk om op een verantwoorde wijze met uw afval om te gaan, met duidelijke richtlijnen voor wat wel en niet in onze containers thuishoort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven