Proton Group: jouw betrouwbare partner voor technische loopbanen en werkgevers

Ben je een ervaren lasser, mechanisch monteur, of elektromonteur en op zoek naar boeiende mogelijkheden in de technische sector? Of ben je als werkgever op zoek naar gekwalificeerd personeel in de techniek? Dan staat Proton Group, het vooraanstaande technische uitzendbureau, voor je klaar. Met meer dan twee decennia aan ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in het verbinden van technisch personeel met vooraanstaande bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere provincies.

Uitzendbureau in de techniek

Als uitzendbureau in de techniek, met een specifieke focus op elektrotechniek, fungeren wij als de verbindende schakel tussen bekwame vakmensen en werkgevers. Onze techniek vacatures bieden uitdagende mogelijkheden in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, zowel voor vaste medewerkers als ZZP’ers. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons dynamische Proton-team, ongeacht of je een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur of een andere technische professional bent.

Wat maakt Proton Group speciaal? We zijn niet zomaar een uitzendbureau; we vormen een team van gedreven professionals, bestaande uit werkgevers en collega’s in de techniek. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we je als werkzoekende of werkgever op maat begeleiden, met aandacht voor jouw specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Ben je als werkgever op zoek naar technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat voor je klaar om snel en effectief de ideale kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul simpelweg het formulier in op onze website, en wij gaan als bemiddelaar voor jou aan de slag, of je nu een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil je jouw technische vaardigheden inzetten bij gerespecteerde bedrijven? Ontdek onze actuele vacatures voor werken in de techniek in jouw regio, waaronder Eindhoven, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group: samen brengen we succesvol technisch talent en werkgevers bij elkaar. Sluit je aan bij ons team, bekijk onze vacatures en draag bij aan de toekomst van de techniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven