Ronde hulpkanaalstukken in de webshop van Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie hebben we een diverse selectie van hulpstukken voor ronde kanalen, ontworpen om uw ventilatiesysteem optimaal te laten werken. De spiraalbuizen, bekend als spirobuizen, vormen de kern van ons assortiment en zorgen voor een vlotte en efficiënte luchtstroom, wat cruciaal is voor een goed functionerend systeem.

Eenvoudig verbinden en beschermen

Met onze koppelstukken wordt het verbinden van buizen en hulpstukken eenvoudig en zorgen ze voor een stevige verbinding tussen de uiteinden van de buizen. Daarnaast bieden we diverse deksels om buizen af te sluiten en te beschermen tegen externe invloeden, die perfect passen op onze spiraalbuizen.

Bescherming tegen regen

Naast de verbindingshulpstukken bieden we oplossingen om regeninslag te voorkomen. Onze stormkragen bieden een effectieve bescherming tegen regen bij dakdoorvoeren. Dakkappen/regenkappen en deflectorkappen zorgen ervoor dat regenwater buiten het kanaal blijft en veilig wordt afgevoerd. Onze dakdoorvoeren zijn speciaal ontworpen om een waterdichte afdichting op platte daken te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor ventilatie- en rookkanalen.

Functionele en duurzame oplossingen

Voor het verbinden van kanalen en hulpstukken bieden we verschillende oplossingen. Zadelstukken maken het mogelijk om buizen aan muren of plafonds te bevestigen, terwijl verloopstukken een naadloze overgang creëren tussen buizen met verschillende diameters. T-stukken, broekstukken en bochten bieden flexibiliteit bij het leiden van kanalen in verschillende richtingen.

Bij Lucht & Ventilatie vindt u hoogwaardige, functionele en duurzame producten die geschikt zijn voor zowel professionele installateurs als doe-het-zelvers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven