Ontdek de mogelijkheden in machinebouw bij Proton Group

Ben jij geboren voor machinebouw? Droom je ervan om jouw vaardigheden toe te passen in de wereld van assemblage? Dan nodigt Proton Group je van harte uit om deel uit te maken van ons team. Hier bieden we een breed scala aan opwindende kansen binnen de machinebouw, van technisch assemblagewerk tot machinebediening en CNC-operaties.

Een diversiteit aan kansen in machinebouw

Of je nu op zoek bent naar een rol als technisch assemblagemedewerker, monteur, CNC-specialist of paneelbouwer, bij Proton Group hebben we een uitgebreid aanbod aan vacatures beschikbaar. Als je bedreven bent in het oplossen van storingen of als technische projecten jouw passie zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Verankerd in Eindhoven, actief in heel Nederland

Hoewel ons team geworteld is in Eindhoven, strekken onze projecten zich uit over heel Nederland. We zijn een team van vakmensen die zich inzetten om hoogwaardige technische oplossingen te leveren. Of het nu gaat om assemblagewerkzaamheden of andere technische uitdagingen zoals technisch tekenen, wij zijn er klaar voor om topkwaliteit te leveren.

Ambitieus in assemblage

Ben jij een technische professional die graag de handen uit de mouwen steekt? Bij Proton Group brengen we je in contact met bedrijven die perfect aansluiten bij jouw expertise. Of je nu ervaring hebt in assemblagewerk, technisch tekenen of machinebediening, wij vinden de perfecte match voor jou.

Specialist in technische dienstverlening

Als gerenommeerd technisch uitzendbureau begrijpen we de technische sector als geen ander. Proton Assembly en Proton Engineering hebben een sterke reputatie opgebouwd en beschikken over de juiste certificeringen. Of je nu een CNC-operator of een CNC-kanter bent, wij hebben de perfecte machinebouwvacature voor jou.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in de machinebouw, dan ben je bij Proton Group aan het juiste adres. Wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap in jouw technische loopbaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven