Een nieuwe website laten maken bij JKC Media: zo gaat het in zijn werk

Bij JKC Media hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en streven we naar perfectie in elk project. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, open communicatie en het leveren van hoogwaardige resultaten die aansluiten bij de behoeften en doelen van onze klanten. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het eindproduct, luisteren we naar je, geven we advies en werken we samen aan een website of webshop die niet alleen indruk maakt, maar ook echt resultaat oplevert. Met een focus op creativiteit, betrouwbaarheid en efficiƫntie, zorgen we ervoor dat elk project een succes wordt.

1. Eerste kennismaking

Wanneer je besluit dat het tijd is voor een nieuwe website, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of zelfs per postduif, als dat je voorkeur heeft. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we je behoeften en geven we direct een kostenindicatie. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.

2. Persoonlijk overleg

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom komen we graag bij je langs. We luisteren naar je wensen en delen onze expertise. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakte offerte op en brainstormen we vrijblijvend over je concept en bedrijf. Onze samenwerking is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw bedrijf en onze expertise als WordPress internetbureau.

3. Offerte op maat

Na ons persoonlijke gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte. Hierin staan je wensen en doelen, de technische eisen, onze aanpak en uiteraard de kosten voor het ontwikkelen van je website of webshop vermeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat we beginnen.

4. Start van het project

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van je website, voeren we een grondig SEO-onderzoek uit. Zo kunnen we de juiste zoekwoorden identificeren en ervoor zorgen dat je website beter vindbaar is in zoekmachines. Binnen twee weken presenteren we een functioneel ontwerp waarop je feedback kunt geven.

5. Optimalisatie en lancering

We blijven aanpassingen maken totdat je volledig tevreden bent. Pas dan gaan we live. We controleren alles zorgvuldig en zorgen ervoor dat je website perfect werkt in alle moderne browsers en goed vindbaar is in zoekmachines.

6. Nazorg en ondersteuning

Een website is nooit echt ‘af’. Daarom bieden we drie maanden gratis service en onderhoud na de lancering. We verzorgen back-ups, updates en zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien bieden we optionele onderhoudscontracten aan voor verdere optimalisatie en SEO-campagnes om je website nog beter vindbaar te maken.

Bij JKC Media streven we naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie, kwaliteit en jouw tevredenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven