Zzp mogelijkheden in heel Nederland bij Proton Group, leidend in technisch uitzendwerk

Proton Group, een vooraanstaand uitzendbureau in de techniek, biedt talrijke kansen voor zzp’ers om door heel Nederland te werken. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van vakmensen met opdrachtgevers in diverse sectoren zoals elektrotechniek, lassen, mechanische montage en meer. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je gegarandeerd een geschikte opdracht die past bij jouw vaardigheden en ambities. Bekijk ons uitgebreide aanbod van zzp opdrachten:

  • In Noord-Brabant, waar de technologische industrie bloeit, zijn er uitdagende opdrachten beschikbaar in steden zoals Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Bijvoorbeeld als CNC-kanter in Tilburg, waar je jouw expertise kunt laten zien bij vooraanstaande bedrijven in de metaalbewerking. Ook zijn er mogelijkheden als werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of als elektromonteur in Eindhoven.
  • Ook in Limburg zijn er volop kansen, zoals opdrachten voor werkvoorbereiders en elektromonteurs bij toonaangevende bedrijven in de regio.
  • Gelderland, met een bloeiende technologische sector, biedt diverse mogelijkheden voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een centrale rol speelt, hebben we een breed scala aan opdrachten beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan zou onze opdracht als loodgieter in Rotterdam wel eens perfect voor jou kunnen zijn.
  • En vergeet Zeeland niet, waar de technische sector ook volop in ontwikkeling is. Of je nu een vaste opdracht zoekt of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om jou te begeleiden naar de juiste plek.
  • In de provincie Utrecht biedt Proton Group diverse zzp-opdrachten aan voor technische vakmensen zoals elektromonteurs, lassers en mechanische monteurs. Ontdek jouw mogelijkheden bij Proton Group en vind de perfecte freelance opdracht in Utrecht!

Met meer dan 20 jaar ervaring als specialisten in onze branche, zorgen wij ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Wacht niet langer en sluit je aan bij ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven