Lucht & Ventilatie logo

De ventilatieonderdelen van Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie heeft een uitgebreide voorraad voor alle luchttechnische componenten en ventilatiematerialen. Van een warmteterugwinunit (WTW-units) tot ventilatieroosters tot luchtbehandelingskasten (zoals een luchtbehandelingskast met warmtewiel). Met onze snelle levertijden en grote magazijnvoorraden kunnen wij razendsnel leveren. Onze beste kwaliteit ventilatieproducten komen van gerenommeerde producten uit Europa. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een goede werking van uw ventilatiesysteem. U bestelt makkelijk en vlug via de webshop van Lucht & Ventilatie. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen voor al uw vragen. 

Over Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie B.V. is een bedrijf in de ventilatiebranche met twintig jaar ervaring, met een specialisatie in de verkoop van luchtbehandelings- en ventilatiecomponenten, plus advies daarover. Dit gaat van een luchtbehandelingskast of warmteterugwinunit (WTW-units) tot en met een inblaasrooster of vlinderklep.

Het totale assortiment van Lucht & Ventilatie bestaat uit de volgende onderdelen:Het totale ventilatieassortiment bestaat uit de volgende compartimenten:

Scroll naar boven