Inventus: uitzendbureau in Etten-Leur

Verbinding is bij uitzendbureau in Etten-Leur het belangrijkste. Al anderhalf decennia werven & selecteren, detacheren we en zenden we uit. Ons doel is op een energierijke manier medewerkers uitdagen het beste uit zichzelf naar boven te halen en te groeien. Bij ons uitzendbureau in Etten-Leur kom je bij een fris en nieuw team terecht dat met alle plezier het juiste werk voor kandidaten zoekt in Etten-Leur of de omliggende omgeving. Wij hebben een groot netwerk in de regio waarmee we voor een kandidaat de juiste plek vinden.

Tijdens onze sollicitatieprocedure kunnen we onze Talenten Motivatie Analyse gebruiken: een aanpak die we met ons uitzendbureau aan kandidaten kunnen voorleggen. Met de TMA komen we achter de talenten en drijfveren van een kandidaat. Zo matchen we hem of haar aan het juiste bedrijf. De uitkomst van de eventuele TMA nemen we mee bij onder andere selectievragen, beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten en re-integratie vraagstukken.

Inventus: uitzendbureau gevestigd in Etten-Leur

Inventus heeft een fors aantal jobs openstaan in Etten-Leur, zowel fulltime als parttime banen en werk voor studenten. Het team zoekt met plezier het juiste soort werk voor jou in Etten-Leur of in de omliggende regio. Ons uitzendbureau heeft een breed netwerk in de regio waarmee we voor jou het geschikte werk opsporen. Denk aan werk in Etten-Leur en omgeving zoals logistieke vacatures, vacatures als magazijn medewerkerlogistiek medewerker, operator, productie medewerker, een commerciële baan of heftruck chauffeur.

Scroll naar boven