Inventus: uitzendbureau in Etten-Leur

Verbinding is bij uitzendbureau in West-Brabant in Etten-Leur het belangrijkste. Al anderhalf decennia werven & selecteren, detacheren we personeel en zenden we uit. Ons doel is op een energierijke manier medewerkers uitdagen het beste uit zichzelf naar boven te halen en te groeien. Bij ons uitzendbureau in Etten-Leur kom je bij een fris en nieuw team terecht dat met alle plezier het juiste werk voor kandidaten zoekt in Etten-Leur of de omliggende omgeving met vacatures in Brabant. Wij hebben een groot netwerk in de regio waarmee we voor een kandidaat de juiste plek vinden, bijvoorbeeld bij werk voor studenten. Schakel ons in voor werk in Etten-Leur of andere omliggende steden/dorpen: Breda, MoerdijkKlundertRucphenOud GastelRoosendaal, en Zevenbergen

Tijdens onze sollicitatieprocedure kunnen we onze Talenten Motivatie Analyse gebruiken: een aanpak die we met ons uitzendbureau aan kandidaten kunnen voorleggen. Met de TMA komen we achter de talenten en drijfveren van een kandidaat. Zo matchen we hem of haar aan het juiste bedrijf. De uitkomst van de eventuele TMA nemen we mee bij onder andere selectievragen, beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten en re-integratie vraagstukken. Dit doen we bijvoorbeeld bij een vacature voor administratief medewerker in Etten-Leur, of bij andere vacatures in de uitzendbranche.

Inventus: uitzendbureau gevestigd in Etten-Leur

Inventus heeft een fors aantal jobs openstaan in Etten-Leur, zowel vacatures voor een vaste baan als parttime banen en werk voor studenten. Het team zoekt met plezier het juiste soort werk voor jou in Etten-Leur of in de omliggende regio. Ons uitzendbureau in Etten-Leur heeft een breed netwerk in de regio waarmee we voor jou het geschikte werk opsporen. Denk aan werk in Etten-Leur en omgeving zoals logistieke vacatures/werk in de logistiek, vacatures als magazijn medewerker, agrarische vacatures, operator, productie medewerker, een magazijn medewerker vacature, een commerciële baan of heftruck chauffeur.

Scroll naar boven