JKC Media Wordpress bureau

JKC Media: jouw WordPress website laten ontwikkelen

Overweeg je de ontwikkeling van een website? Bij JKC Media ben je aan het juiste adres voor verschillende weboplossingen: het ontwerpen van WordPress-websites. Onze toewijding aan nauwkeurig werk, in combinatie met een praktische mentaliteit, resulteert in websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook winstgevend voor jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten het creëren van zakelijke websites, op maat gemaakte oplossingen, professionele ontwerpen en eenvoudige webpagina’s. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe website of een upgrade van je huidige site, JKC Media staat paraat. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf te begrijpen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Een allesomvattend pakket voor een website laten ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een WordPress-website bieden wij een allesomvattend pakket. We integreren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, met aandacht voor essentiële marketingtechnieken zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Eindhoven Strijp-S, midden in de innovatieve Brainport-regio.

Wat betreft de kosten voor het ontwikkelen van een bedrijfswebsite, variëren deze op basis van jouw specifieke wensen. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een nauwkeurige offerte is een persoonlijk gesprek cruciaal. JKC Media hanteert een vast projecttarief, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze WordPress-websites zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor Google en gericht op conversie. We streven ernaar om je website binnen een redelijke termijn live te hebben, afhankelijk van jouw specifieke wensen en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor in Eindhoven is gevestigd, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je helpen om jouw positie op het internet te versterken.

Scroll naar boven