JKC Media Wordpress bureau

JKC Media: WordPress internetbureau in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een partij om een website of webshop te laten maken? Als internetbureau in Eindhoven gaan wij graag voor je aan de slag. Wij staan voor resultaatgericht werken, persoonlijk en snel contact en proactief handelen. Zit jij met vragen of opmerkingen? Laat het weten en we pakken het gelijk op. Een gloednieuwe website laten maken of je website vernieuwen gaat snel en zorgeloos met onze services. Ons team maakt vindbare en eenvoudige WordPress websites en webshops.

Een nieuwe website laten maken

Wij zijn als internetbureau continu bezig met het maken van professionele websites met het WordPress CMS, al meer dan vijf jaar. Een WordPress website laten maken doen we met veel enthousiasme voor onze bestaande en nieuwe klanten. We pakken naast de website ontwikkeling andere zaken op: marketingtechnieken, SEO voor de zoekmachines en conversieoptimalisatie (CRO). We werken vanuit het bruisende Strijp-S in de Brainport regio in Eindhoven. Als website ontwikkelaars kun je ons inschakelen voor een nieuwe website laten maken vanuit heel Nederland. We zijn daarbij duidelijk over de kosten voor een website laten maken. Ook SEO-geoptimaliseerde teksten schrijven we graag voor je.

Een webshop laten maken

Naast sites kun je ons contacteren voor een WordPress webshop laten maken. Als internetbureau ontwikkelen we voor jouw bedrijf een moderne, winstgevende en professionele webshop. Automatisering, CRO en SEO zijn daarbij belangrijk, zo wordt jouw webshop ook goed gevonden. Ga de samenwerking aan met JKC Media om jouw webshop te laten bouwen.

De kosten voor een huisstijl ontwerp

Je maakt een eerste indruk maar één keer. En jouw eerste indruk moet goed zijn. Een goede huisstijl is voor iedere onderneming belangrijk. Je laat met een professionele huisstijl een juiste indruk achter bij opdrachtgevers en klanten. Schakel ons niet alleen in voor websites en webshops, maar ook voor een volledige huisstijl ontwerpen. De prijs voor een huisstijl ontwerp vind je terug op onze website. 

Scroll naar boven