Technisch uitzendbureau Proton zorgt voor een perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers

De technische sector evolueert voortdurend en er is een grote vraag naar technisch personeel op de arbeidsmarkt. Het vinden van de juiste match tussen kandidaten en werkgevers is van essentieel belang. Proton Group B.V., een technisch uitzendbureau gevestigd in Eindhoven, staat klaar om zowel werknemers als werkgevers te helpen bij deze zoektocht, bijvoorbeeld wanneer er een elektromonteur gezocht wordt in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland of een andere provincie.

Proton Group is al meer dan 20 jaar een expert in de technische sector en heeft een kantoor in Eindhoven. Een positieve instelling is van groot belang voor het team en het personeel, die boordevol energie en enthousiasme zitten. Proton is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werven en selecteren van technische vakmensen. Bij Proton vind je personeel dat werkzaam is in verschillende sectoren, waaronder elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Enkele voorbeelden van functies zijn machine operator, loodgieter, CNC-operator, lasser, werkvoorbereider (in de bouw of techniek), technisch tekenaar, MIG/MAG-lasser en assemblage medewerker.

We verwelkomen altijd enthousiaste vakmensen met de juiste kennis in ons team. We hebben uitdagende banen met een aantrekkelijk salaris voor je. Naast het uitvoeren van werkzaamheden staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal bij Proton. We bieden coaching en opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een topper in de technische sector. Je gaat aan de slag met interessante projecten, ofwel als ZZP’er of in vast dienstverband, bij gerenommeerde opdrachtgevers. Dit zijn vaak bedrijven met expertise en een bekende reputatie in de regio. De medewerkers van Proton zijn werkzaam door heel het land, bijvoorbeeld bij het vullen van vacatures als loodgieter in Rotterdam, cnc kanter of werkvoorbereider in Tilburg en elektromonteur in Limburg.

Als technisch uitzendbureau hebben we diverse vacatures in de regio Eindhoven en daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer/tekenaar, elektromonteur en installatiemonteur. Zowel opdrachtgevers als werknemers kunnen bij ons terecht, zodat we succesvolle matches kunnen maken in de technische branche.

Scroll naar boven